Кількість
|
Вартість
|
||
|
Устаткування використовується для приготування продуктів за технологією SOUS VIDE ("Су вид" з франц. у вакуумній упаковці). Для реалізації технології також знадобиться вакуумний пакувальник та спеціальні пакети для приготування у вакуумі. Приготовлений продукт можна охолодити до +3С і зберігати у холодильнику тривалий час. Під час регінерації продукт зберігає початкові властивості. Для швидкого охолодження застосовується спеціальне обладнання – шок-фризери. Використання звичайних холодильників для охолодження продукції є порушенням технології та призведе до псування продукту.
Завдяки низькій температурі до 100С і вакуумній упаковці, яка захищає продукт від впливу зовнішнього середовища, вдається зберегти всі органолептичні властивості продуктів та зберегти колір. Дуже важливо контролювати температуру приготування з точністю до 0,5 градуса і час приготування, тільки в цьому випадку можна досягти найкращого результату.
Технічні характеристики:
- Об'єм ємності, що обслуговується, л 28
- Напруга, В 220
- Потужність, кВт 1,8
- Матеріал нержавіюча сталь
- Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 720х430х360
Обладнання для магазинів, барів, ресторанів , фаст-фуду та закладів громадського харчування