Кількість
|
Вартість
|
||
|
Sous Vide технологія приготування їжі. Навіщо купують сувид професійний?
Принцип Sous Vide (су від) технології полягає в приготуванні їжі у вакуумі у власному соку за низьких температур. Виглядає це приблизно так: продукти мають пройти попередню обробку (їх миють, нарізають, маринують, запікають на грилі), потім їх поміщають в пакет із харчового пластику. Вакуумний пакувальник видаляє повітря з пакета. Потім такий "напівфабрикат" відправляється на подальшу теплову обробку в обладнання для Sous Vide (су від).
Процес може виявитися досить тривалим: від кількох годин до доби. За низьких температур (можливий діапазон температур 20-100°С) продукт, запаяний у харчовий пластик, проходить делікатну теплову обробку. Готову страву подають на стіл або піддають шоковому заморожуванню за температури +1-3°С.
Сценарій із шоковим заморожуванням більш популярний. Річ у тім, що страва зберігається в холодильнику рівно доти, доки на неї не надходить замовлення із залу. Потім продукт проходить стадію регенерації протягом 8-10 хвилин, вилучається з упаковки і відправляється на стіл. Так смачну, соковиту, ароматну, корисну баранячу ніжку відвідувач може скуштувати всього через 15 хвилин після свого замовлення. Для обслуговування банкетів водяна піч сувид – просто знахідка. Існує чималий перелік пунктів, чому варто купити сувід апарат.
Сувід технологія: переваги, особливості, можливості
Сувід технологію винайшли у Франції. Слід зазначити такі пункти:
-
дослідження показують, що продукт, який контактує з повітрям або рідиною у результаті термічної обробки має абсолютно інші характеристики, ніж цей самий продукт, але приготований у вакуумі;
-
неповторний смак і аромат страв не можна повторити, використовуючи будь-яку іншу технологію приготування;
-
приготування у вакуумній упаковці дає змогу зберегти соковитість продуктів, втрати ваги будуть мінімальними, продукт готується у власному соку;
-
готування за порівняно низьких температур дає змогу зберегти корисні вітаміни та мікроелементи;
-
вакуумна упаковка забезпечує належні умови зберігання продуктів у холодильнику та умови регенерації продуктів перед подачею до столу.
Купити сувід в Україні
Купити сувід в Україні для приготування корисної, смачної та якісної їжі за Sous Vide технологією у своєму ресторані можливо в інтернет-магазині GastroPartner. Ми пропонуємо широкий вибір Sous Vide обладнання за доступними цінами. У нашому магазині ви можете купити су від з доставкою в будь-яке місто України. Телефонуйте!