Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сфера застосування сучасного вакуумного пакування широка – від невеликих ресторанів до великих харчових виробництв (м'ясо, птиця, риба, сир, готові страви, овочі, горіхи, кава тощо). Переваги вакуумного пакування: – збільшення терміну придатності продукту, захист від забруднень; - Запобігання усушки, завітрювання продукту; - Поліпшення якості продукту (дозрівання в упаковці, збереження аромату); - Збільшення товарообігу, асортименту, а також зниження витрат внаслідок збільшення терміну придатності продукту; - Можливість професійного представлення продукту, створення бренду; – створення технологічного ланцюжка: пароконвектомат (приготування) – шок-фризер – вакуумний пакувальник – пароконвектомат (регенерація).
Технічні характеристики:
- Механічна панель керування.
- Корпус виконаний з нержавіючої сталі. li>
- Встановлення ступеня стиснення продукту у відсотках.
- Електроклапан для швидкого відкривання планки, вакуумний насос із сухим ущільненням.
- Подвійний зварювальний шов.
- Зручна ручка відкривання зварювального шва.
- Автоматичне відключення.
- Для упаковки використовуються гофровані та спеціальні гладкі пакети.
- Спеціальне трубчасте відсмоктування, для створення більш щільного вакууму. li>
- Продуктивність насоса, м3/год - 4.
- Довжина зварювальної планки, мм - 520.
- Потужність - 0,27кВт/220В, 37кг
- Розміри, мм: 565х480х280
>