Машина підходить для поділу тіста у хлібній, кондитерській та піцерійній промисловості. Корпус із сталі з полімерним покриттям. Робоча ємність з нержавіючої сталі марки AISI 304. Повністю гідравлічний принцип роботи, резервуар для мастила збільшеного розміру, подвійний ущільнювач між резервуаром і платою управління. Міцна ножова матриця з нержавіючої сталі марки AISI 304 з посиленим різьбовим кріпленням, а не за допомогою контактного зварювання – для високої точності поділу та довговічності. Зносостійка пластина із харчового матеріалу високої якості. Антикорозійний захист робочої камери. Зручний доступ до ємності збору крихт із нержавіючої сталі для подальшого очищення. Передбачено кнопку очищення ножів. Машина на колесах з м'якої гуми з гальмом для стійкості та безшумної роботи.
Робочий цикл: незалежне управління процесами пресування та поділу за допомогою джойстика, ручне відкриття кришки.
>
Технічні характеристики:
- Тістоділитель гідравлічний напівавтоматичний.
- Маса тесту — 20 кг. li>
- Кількість заготовок - 24 шт.
- Діапазон тестових заготовок 120-820 р.
- Форма поршня - прямокутник.
- Преси з харчового нейлону, кнопки очищення ножів.
- Антикорозійне покриття сталевих плит.
- Піднесення з нержавіючої сталі.
- Подвійна ізоляція між чаном та гідравлічним приводом.
- Напруга, В 380
- Потужність, кВт 0,75
- Габаритні розміри (ДхШхВ), см 67 х 65 х 118