Графік роботи:

Будні: 09:00–18:00

Сб – Нд : вихідний

0
Мій кошик
Каталог
Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань

СТЕЛАЖ КОНДИТЕРСЬКИЙ ПЕРЕСУВНИЙ

У виробничому цеху будь-якого підприємства громадського харчування, компанії харчової індустрії або кулінарного підрозділу торговельної точки використовуються сотні різноманітних продуктів та інгредієнтів, які бажано завжди мати під рукою, адже доставка потрібних компонентів зі складських приміщень займає певний час, що автоматично збільшує строки приготування продуктів харчування або напівфабрикатів та зрештою знижує продуктивність праці, а відтак - і прибутки власників компаній. Саме тому всі необхідні продукти на кухні повинні знаходитися, що називається, під рукою.

Розміри Д/Ш/В/ 375/560/1800

Кількість полиць 18

Виконання Еталон

Обладнання для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду та закладів громадського харчування

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Шпилька-візок СТК-1 Еталон Ефес (18 х GN 1/1)

Під замовлення
Артикул: (CS)034515
7 483.15 грн
7 877.00 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Діжа зйомна Ні

Самовивіз — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні, накладений платіж

«Делівері» по Україні

Більше інформації про доставку

  • Оплата на розрахунковий рахунок з ПДВ
  • Накладений платіж
  • Кредитною карткою
  • Оплата частинами ПриватБанк та monobank

Гарантія від виробника 12 місяців.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.