Ротаційні хлібопекарські печі з візовим завантаженням працюють наступним принципом: гаряче повітря, що нагрівається в теплообміннику пальником, за допомогою вентилятора прямує в парогенератор, звідки гаряча пара розподіляється по всіх зонах камери випічки. Каскадний парогенератор дозволяє виготовляти пару у великому обсязі на початку процесу випічки. Пара, що виробляється парогенераторами, і гаряче повітря, що подається в камеру випічки, дозволяють випікати будь-які вироби бажаної якості. Паровий клапан із сервоприводом (опція) призначений для виведення пари, що утворюється під час випічки або після закінчення випічки, у вентиляційний канал не відкриваючи двері печі, тим самим перешкоджаючи утворенню вологості в робочому приміщенні.Камера випічки: тут відбувається випікання борошняних виробів. Камера виконана з нержавіючої сталі AISI 304 товщиною 2.5 мм.
Технічні характеристики:
- Площа випічки (м2) 5,28-7,2
- Кількість листів (N) 11-15
- Розмір листа (мм) 600x800
- Відстань між листами (мм) 114-90
- Загальна ширина (мм) 1600
- Загальна глибина (мм) 1800 li>
- Загальна висота (мм) Пекти + витяжна парасолька 2080+300
- Потужність (кВт) 3,50
- Теплова потужність (кКал/год) 45.000
- Маса (кг) 1700
- Модель пальника Riello FS8/ Riello FS10
- Потужність пальника (кВт) 46-93
- Тиск підключення газу (мбар) 50-300
- Система керування Ручна або цифрова
- Джерела енергії Електро