Графік роботи:

Будні: 09:00–18:00

Сб – Нд : вихідний

0
Мій кошик
Каталог
Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань

Соковитий стейк, смажена риба, ніжне філе та засмажені сосиски — кожна з цих страв та будь-яке інше, де в процесі приготування необхідний прямий контакт із гарячою поверхнею, ви зможете приготувати використовуючи жарку FTLR-78ET італійського виробника LOTUS. Корпус та поверхня апарату виконані з нержавіючої сталі. Поверхня для смаження оснащена двома пакетними перемикачами, у яких передбачене незалежне регулювання температури від 0 до 300 °C для двох робочих зон апарату. Це дозволяє готувати різні страви одночасно. Наявність борту по периметру поверхні дозволяє запобігти розбризкуванню жиру при приготуванні страв. На лицьовій панелі розташований лоток для збирання олії та жиру.

Технічні характеристики:

  • Габарити: 800х700х900мм
  • Корпус із нержавіючої сталі Поверхня: ½ гладка – ½ рифлена
  • Напруга: 380В
  • Потужність: 9кВт.
  • Виробництво Lotus, Італія.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Поверхня для смаження FTLR-78ET Lotus

Немає в наявності
Артикул: (BP)005562
90 774.00 грн
100 860.00 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Діжа зйомна Ні

Самовивіз — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні, накладений платіж

«Делівері» по Україні

Більше інформації про доставку

  • Оплата на розрахунковий рахунок з ПДВ
  • Накладений платіж
  • Кредитною карткою
  • Оплата частинами ПриватБанк та monobank

Гарантія від виробника 12 місяців.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.