Графік роботи:

Будні: 09:00–18:00

Сб – Нд : вихідний

0
Мій кошик
Каталог
Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань

Технічні характеристики:

  • Матеріал: нержавіюча сталь
  • Тип поверхні: рифлена
  • Виконання: на відкритій базі
  • Розмір робочої поверхні, мм: 395х500
  • Потужність, кВт: 4
  • Напруга, В: 380
  • Габарити (ДхШхВ), мм: 400х700х900
  • Вага, кг: 58
  • Країна виробник: Італія

>





Опис:

Гаряча поверхня електрична Bertos E7FR4M на відкритій базі з регульованими по висоті ніжками призначена для приготування страв з м'яса, риби та овочів з апетитною ребристою скоринкою, оскільки рельєф поверхні – рифлений. Поверхня має одинарну робочу зону розміром 395х500 мм, виконану з нержавіючої сталі AISI 304. Поверхні Bertos оснащені термостатичним контролем і безпечним термостатом з ручним перезапуском. Регулювання температури від 50°C до 270°C. Для безпеки та зручності експлуатації вмонтовано світловий індикатор та індикатор температури. Робоча поверхня злегка нахилена для зливу жирових відходів через відповідний отвір у знімну ємність і обладнана бортиками, що захищають від бризок.

&

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Поверхня для смаження E7FR4M Bertos

Немає в наявності
Артикул: (BK)011513
45 732.34 грн
55 099.20 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Діжа зйомна Ні

Самовивіз — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні, накладений платіж

«Делівері» по Україні

Більше інформації про доставку

  • Оплата на розрахунковий рахунок з ПДВ
  • Накладений платіж
  • Кредитною карткою
  • Оплата частинами ПриватБанк та monobank

Гарантія від виробника 12 місяців.

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.