Кількість
|
Вартість
|
||
|
Використання пом'якшувача води на професійних кухнях харчових підприємств, закладів громадського харчування, пекарнях, фабриках необхідне для продовження терміну служби обладнання, яке використовує у роботі жорстку водопровідну воду. Така вода сприяє утворенню вапняного нальоту на робочих елементах обладнання, що, безсумнівно, призведе до його швидкого виходу з ладу. Таким чином, пом'якшувач води потрібно встановлювати з посудомийною машиною, льодогенератором, тепловим обладнанням з функцією парового зволоження, кавомашиною та іншим обладнанням.
Технічні характеристики:
- Об'єм 16 л
- Кількість солі для регенерації 2 кг
- Температура приміщення min 4 °C - max 25 °C
- MAX потік води 1000 л/год
- Тиск води, що подається min 1 bar - max 8 bar
- Вага (нетто), кг 13
- Вага (брутто), кг 14
- Габарити (нетто), мм 255x190x600
- Габарити (брутто), мм 270x210x660