Піч подова Berg HEO-12A електрична однокамерна використовується в пекарнях та кондитерських для випікання широкого асортименту хлібобулочних та кондитерських виробів. Це професійне обладнання для супермаркетів, пекарні, ресторану, кондитерських виробництв та підприємств громадського харчування.
Випічка, що виробляється в подових печах, вирізняється високою якістю за рахунок рівномірного розподілу температури всередині пекарної камери. Для створення необхідної вологості у кожній робочій камері розташовані ванни для випаровування води. Вода у ванни заливається через отвори з лівого боку кожної камери. Випікання продукції відбувається на листах, які завантажуються в кожну секцію на підпечі. Під - це металева або керамічна плита, безпосередньо на якій виготовляється випічка. Робоча камера печі виконана з жароміцної легованої сталі.
- Можливість регулювання верхніх та нижніх ТЕНів окремо
- Кожна секція оснащена незалежними терморегулятором
- Встановлення температурних параметрів та відлік часу, подача звукового сигналу після закінчення заданого часу
- Можливість візуального контролю процесу випічки за рахунок скляних вікон у дверях пекарної камери
- Можливість докупити камінь та укласти на дно камери для отримання кам'яного пода для випічки без деко.
- Встановити потрібну температуру та відлік часу, подачу звукового сигналу після заданого часу можна за допомогою електронного пульта управління.
Технічні характеристики:
- Кількість камер, шт: 1
- У комплекті 2 листа li>
- Розмір листа 400х600 мм
- Внутрішній розмір камер, мм: 850х650х260
- Діапазон температур, ºС: +50...+320
- Тип пода: металевий
- Оглядове вікно: є
- Термометр: є
- Напруга, В: 380
- Потужність, кВт: 6,6
- Корпус фарбований, фасад з нержавіючої сталі
- Габарити ДхШхВ, мм: 1220х815х580
- Вага 85 кг
- Виробник: Berg Німеччина >