Хлібопекарські подові багаторівневі печі даної серії виробляються чотирьох типів: 5, 10, 15, 18 м2 . Печі функціонують на природному газі, дизелі, твердому паливі, електриці. Мають чотири камери випічки. Система парозволоження для кожного пода автономна. Пара подається в камеру в ручну, у кількості необхідному для цього виду продукції. Конструкція печі дозволяє під час випічки відкривати під, при цьому температура в камері випічки не втрачається.
-Особлива конструкція циркуляції повітря та кам'яних подів. ведуть.
-Незалежна система паророзподілу для кожного ярусу.
-Можливість налаштувати парогенератор індивідуально для кожного ярусу.
-Доступні моделі з площею випічки 5, 10, 18м2. Можливість використання різних енергетичних ресурсів.
-Цільна зварна конструкція.
-Потужна система підігріву для кожного ярусу.
-Циркуляцію повітря забезпечує вентилятор.
> - Ізоляція виконана відповідно до міжнародних стандартів. Щільність каменю становить 1900 кг/м3, товщина 20 мм.
Технічні характеристики:
- Площа випічки (м2) 18
- Кількість ярусів / Кількість палет (шт.) 4/3
- Ширина камери (мм) 1800
- Глибина камери (мм) 2450
- Висота камери (мм) 210
- Загальна ширина камери (мм) ) 2490
- Загальна глибина камери (мм) 3700
- Загальна висота камери (мм) 2150
- Потужність (кВт) 4,85
- Теплова потужність (кКал/год) 130000
- Маса (кг) 5300
- Розмір палета (мм) 580x2800
- Модель пальника Riello FS20 Потужність пальника (кВт) 81-220
- Тиск підключення газу (мбар) 20-300
- Джерела енергії Електро
>