Графік роботи:

Будні: 09:00–18:00

Сб – Нд : вихідний

0
Мій кошик
Каталог
Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань

Функції конвекційної хлібопекарської печі:

  • Встановлення температури попереднього розігріву;
  • Регулювання температури випічки;
  • Встановлення часу випічки;
  • Регулювання кількості пари, що подається;
  • Встановлення моментів подачі пари в циклі випічки;
  • Періодичність реверсів повітряних потоків;
  • Можливість вибору режиму «духовки» (повна відсутність руху повітря);
  • Можливість увімкнення та вимкнення витяжного вентилятора в процесі та в кінці випічки.

Хлібопекарська піч має запатентовану систему парозволоження. Вона дозволяє заповнити пором весь простір усередині печі для пекарні. Подача води може здійснюватися через накопичувальну ємність чи безпосередньо водопровід. За твердістю води жодних обмежень немає. Але слід врахувати, що при використанні жорсткої води слід частіше очищати обладнання від накипу. Основна функція – рівномірність температури в будь-якій точці об'єму печі досягається за рахунок безперервного реверсивного обертання гарячого повітря навколо нерухомого візка. При цьому гаряче повітря подається під кутом 20 градусів безпосередньо під лист, завдяки чому тестові заготовки не обвітрюються, а підігріваються знизу, що сприяє збільшенню обсягу заготовки. Було проведено експеримент – хліб, випечений у печі «Утал», був, як мінімум, на 10% пишнішим, ніж випечений у печах інших виробників із таких же тестових заготовок. Цьому сприяє і нерухомість візка, що повністю виключає навіть мінімальну можливість «струшування» візка при обертанні в процесі випікання. Крім того, нерухомий візок займає практично весь об'єм печі, що зменшує габарити та енергоспоживання печі. Швидкість потоків гарячого повітря в зоні випічки – від 1,5 до 2 м/с, що забезпечує оптимальні умови передачі тепла заготівлі і виключає її обвітрювання.

Система парозволоження з акумуляторами тепла дозволяє миттєво заповнити пором весь об'єм печі.

Для захисту пекаря при завантаженні-розвантаженні печі передбачена система витяжки безпосередньо з пічної камери.

Робоча камера печі, двері та зовнішнє облицювання виконані з нержавіючої сталі, теплоізоляція товщиною 100 мм – з базальтового супертонкого волокна.

Всі операції можна виконати і в ручному режимі (при відпрацюванні режиму та ін. ). Підсвічування камери випічки та панелі керування – також у ручному режимі.

Печ поставляється у зібраному вигляді після заводських випробувань під навантаженням.

Технічні характеристики:

  • Використовується з візком з кроком полозів 95 мм для 13 шт. деко 615х800 мм.
  • Рожеве завантаження, шт.: хліб формовий 0,7 кг – 105, батон – 100; 160
  • Кількість візків у печі, шт.: 1
  • Температура в камері, С, не більше 300
  • Напруга 380V
  • Встановлена потужність, кВт 39
  • Споживана потужність, кВт/год, не більше 12
  • Витрата води на випічку не більше: 12 л
  • Час розігріву до робочої температури: не більше 15 хв
  • Система управління: програмована
  • Маса не більше: 900 кг
  • Габаритні розміри (ш/г/в), мм, не більше: 1100 х 1920 х 1960

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Піч ротаційна Універсал КНВ-2-105 УХЛ МАШ

В наявності
Артикул: (DY)033757
360 000.00 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Діжа зйомна Ні

Самовивіз — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні, накладений платіж

«Делівері» по Україні

Більше інформації про доставку

  • Оплата на розрахунковий рахунок з ПДВ
  • Накладений платіж
  • Кредитною карткою
  • Оплата частинами ПриватБанк та monobank

Гарантія від виробника 12 місяців.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.