Графік роботи:

Будні: 09:00–18:00

Сб – Нд : вихідний

0
Мій кошик
Каталог
Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань

Кондитерські печі прості в роботі та обслуговуванні. У них відсутні рухомі частини корпусу, які можуть потребувати регулювання. Печі є закритим теплоізольованим корпусом. У нього вбудовані потужні вентилятори, приводи та електронагрівачі (ТЕНи). Така система потрібна для нагрівання повітря.

  • Для захисту пекаря під час навантаження-розвантаження передбачено систему витяжки безпосередньо з камери печі.
  • Внутрішні стінки оснащуються поруч планок. Такі жалюзі формують щільні зазори, якими подається розігріте повітря і пар. Встановлені планки не потребують регулювання.
  • Схема монтажу жалюзі передбачає крок полозів 60,5 мм, на 21 деко 615х800, загальною площею 10,3 м2.
  • Для модифікації передбачено візок ВХ- 60 (не входить до комплекту).
  • Робоча камера кондитерської печі, потужні двері та зовнішнє облицювання виготовляються з нержавіючої сталі марки AISI 430.
  • Матеріалом теплоізоляції служить надтонке базальтове волокно.
  • Усередині печі встановлені акумулятори тепла, які підвищують інерційність печі. За рахунок цього на 10-30% підвищується продуктивність печі.
  • Устаткування передбачає подачу води до парогенератора. Це потрібно для зволоження повітря, яке рециркулюється.
  • Основна функція – рівномірний розподіл температури у будь-якій точці печі. Це досягається безперервним реверсивним обертанням гарячого повітря навколо нерухомого візка. Вона займає практично весь обсяг печі, що знижує енергоспоживання.

Технічні характеристики:

  • Використовується з візком з кроком полозів 60 мм для 21 шт. деко 615х800 мм.
  • Рожеве завантаження, шт.: хліб формовий 0,7 кг – 105, хліб подовий «український» - 65, батон – 130;
  • Продуктивність хліба формового 0 ,7 кг, буханців за годину: 100
  • Кількість візків у печі, шт.: 1
  • Кількість деко 615х800 на візку: 21
  • Температура в камері, С, не більше 300
  • Напруга 380V
  • Встановлена потужність, кВт 34
  • Споживана потужність, кВт/год, не більше 8
  • Витрата води на випічку не більше: 0,7 л
  • Час розігріву до робочої температури не більше: 20 хв
  • Система керування автоматична
  • Маса, кг, більше 900
  • Габаритні розміри (ш/г/в), мм, не більше: 1100 х 1920 х 1960

>

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Піч ротаційна Кондитерська КНВ-2-К УХЛ МАШ

В наявності
Артикул: (DY)033758
360 000.00 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Діжа зйомна Ні

Самовивіз — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні, покладений платіж

«Делівері» по Україні

Більше інформації про доставку

  • Оплата на розрахунковий рахунок з ПДВ
  • Накладений платіж
  • Кредитною карткою
  • Оплата частинами ПриватБанк та monobank

Гарантія від виробника 12 місяців.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.