Кількість
|
Вартість
|
||
|
Дров'яні печі для піци виробництва компанії ASTERM характеризуються використанням новітніх технологій, що гарантують природне приготування їжі, корисної для здоров'я. Це вдосконалені печі, продумані до дрібниць, з точки зору їх функціональності, дизайну та матеріалів, що використовуються при виробництві. Після стабілізації температури печі піца готується в середньому 70-120 секунд при температурі 350-450С. Приблизно за годину роботи в дров'яних печах для піци можна приготувати від 100-200 піц. Компанія ASTERM гарантує відсутність влучення шкідливих для здоров'я домішок до приготовленої піци. Печі серії DS – купольного типу, призначені для випікання піци за традиційною технологією, а також хлібобулочних та кондитерських виробів; приготування страв методом томлення. Печі виготовляються з рефракторного матеріалу з високим відсотком окису алюмінію, що гарантує високу зносостійкість та міцність. Купольна форма пекарної камери забезпечує рівномірне випікання при низьких витратах на дрова. Використані ізоляційні матеріали з низьким коефіцієнтом теплопровідності, при значній товщині ізоляції виходить максимальна економічність. Всі елементи печі поміщені в металевий корпус.
Технічні характеристики:
- Споживання дров на годину, кг - 4-5
- Тип на дровах
- Внутрішні розміри, мм 1200 ( Діаметр)
- ДхШхВ, мм 1600х185х1860
- Місткість піци на ярус, шт Піца діаметром 30см - 7шт (разове завантаження)
- Вага, кг 1350
- Діапазон температур, С 450С
- Кількість ярусів, шт 1