Кількість
|
Вартість
|
||
|
Технологія приготування полягає в наступному: велика картоплина миється, загортається у фольгу і печеться за максимальної температури. Після запікання готова картопля виймається або тримається в духовці, де вона зберігається в гарячому вигляді, після цього вона розрізається на дві половинки, збивається з маслом (іноді і з сиром), потім додаються начинки. Продукт готовий до вживання. Час приготування займає від 40 до 60 хвилин, залежно від картоплі. У 3-х ярусній печі одночасно може готуватися до 30 великих картоплин. Піч для картоплі виготовлена з нержавіючої сталі AISI304. Піч проста в експлуатації, обслуговуванні і легко чиститься.
Ящики з нержавіючої сталі. Витривалість при професійній експлуатації.
Технічні характеристики:
- Тип підключення ЕЛЕКТРО
- Габаритні розміри д*ш*в мм 480X550X105
- Вага нетто кг 60
- Підключення, 220
- Потужність, квт 4.5
- Виконання НАПОЛЬНА
- Кількість рівнів 3
p>