Котел травний Abat КПЕМ 60/7 Т використовується на підприємствах громадського харчування для приготування бульйонів, напоїв і кип'ятіння води.
Котел травний Abat КПЕМ 60/7 Т працює в трьох режимах:
- Режим 1: підігрів або доготування (найнижча потужність).
- Режим 2: призначений для основного приготування (середня потужність).
- Режим 3: доведення до кипіння ( максимальна потужність). Об'єм котла Abat КПЕМ 60/7 Т складає 60 літрів. 3-х позиційні пакетні перемикачі німецької компанії EGO здійснюють регулювання потужності нагріву. Максимальна температура приготування становить 100 °С.
На лицьовій панелі біля котла Abat КПЕМ 60/7 Т встановлено кран великого діаметру. Через нього здійснюється злив готового продукту. Кришка котла Abat КПЕМ 60/7 Т фіксується в будь-якому зручному для кухаря положенні. Вода нагрівається способом «парової сорочки». При відсутності води в ній спрацьовує автоматичне відключення нагріву. Ніжки котла Abat КПЕМ 60/7 Т регулюються по висоті. Котел Abat КПЕМ-60/7 Т можна додатково обладнати пароварочним комплектом КП для котла Abat КПЕМ-60/7 Т. Комплект пароварочний призначений для приготування страв на пару, таких як манти, котлети, м'ясо. Застосовується для приготування дієтичного харчування.
Технічні характеристики:
- Номінальна споживана потужність: 9.1 кВт
- Номінальна напруга: 400/230 В
- Кількість ТЕНів: 3 шт.
- Номінальний об'єм: 60 л
- Робочий тиск пари в пароводяній сорочці: до 50 кПа (0,5 кгс/см² )
- Час розігріву: 40 хв.
- Габаритні розміри: 800х850х1040(950) мм
- Діаметр котла: 425 мм
- Маса: 92 кг