Копчення - відмінний спосіб надати неповторний аромат м'ясним, рибним та овочевим стравам. За допомогою диму також можна оригінально подавати страви, створюючи WOW-ефект.
Холодний дим дбайливо ставиться до ніжних фруктів і овочів і не змінює їх консистенцію і температуру. всмоктування повітря
- Ароматну тріску не потрібно замочувати перед копченням
- Для копчення можна використовувати чай або спеції
- Коптильна камера з вбудованим сітчастим фільтром, знімна для полегшення очищення
- Гнучкий силіконовий шланг (довжиною 50 см) для легкого видування диму в герметичні пакети що полегшує керування однією рукою
- Працює від літієвої батареї ємністю 1000 мАч
- Поставляється в комплекті із запасними сітчастими фільтрами, пінцетом та USB-кабелем для заряджання
- У комплект не входять ароматні тріски та трави для копчення
- Акумулятор ємністю 1000 мАч
- Зі зручною ручкою
- 3 швидкості подачі диму
- Холодний дим - для обробки ніжних фруктів і овочів
- Легко чистити
- У набір входять: запасні сітчасті фільтри, пінцет і USB кабель для зарядки
Технічні характеристики:
- Виробник: Hendi
- Матеріали: ABS пластик, алюміній
- Розміри: 215x70x(h)160
- Вага (кг): 0,5