Головні особливості конвекційної ротаційної печі Рокон, це рівномірний розподіл тепла, постійна циркуляція повітря та висока продуктивність. Завдяки спеціально розробленому ТЕНу, системі циркуляції повітря та відсутності витоку тепла через трубу, піч дозволяє отримувати продукцію бажаної якості за меншої витрати енергії. Двостороння касетна система парозволоження виробляє високу кількість пари, достатньої для парозволоження кожного виробу в камері випічки. З запуском печі платформа зі стелажним візком у камері випічки починає обертатися, що сприяє рівномірному випіканню всіх виробів на стелажах. Панель керування печі дозволяє копіювати в пам'ять та зберігати на USB накопичувачі рецепти, а також налаштувати до 4 фаз випічки. Як енергоносій може використовуватися газ або електрика.
- стильний сучасний дизайн
- продуктивність
- однаковий розподіл тепла всередині камери випічки
- достатня кількість пари
- постійна циркуляція повітря
- економна витрата енергії
- інтуїтивно зрозуміла система управління.
Технічні характеристики:
- Розмір аркуша 400*600 мм,
- кількість аркушів 10.
- Цифрова панель керування. ОБЛИЦЮВАЛЬНІ ПАНЕЛІ З НЕРЖАВЕЮЧОЇ СТАЛИ МАРКИ AISI 304.
- Козирок стандартної довжини.
- З вистоюванням.
- Площа випічки м² 2 ,4
- Габарити зовнішні мм A=995 B=1060 H=2155
- Потужність електричної печі кВт 26,6
- Вага кг 482 Енергоносій - Електрика
>