Соковитий стейк, реберця барбекю, рвана свинина, піца, гамбургери чи десерт — все це можна приготувати на одному грилі. Барбекю на грилі SmokeFire відрізняється неповторним ароматом серпанку, який не додадуть ніякі спеції. Діапазон температур 95–315 °C дозволяє смажити, коптити, запікати та використовувати будь-які інші способи приготування. Соковитий стейк, реберця барбекю, рвана свинина, піца, гамбургери або десерт - все це можна приготувати на одному грилі. З покроковим помічником Weber Connect ви легко доведете до досконалості будь-яку страву: термометр, вбудований у гриль, на кожному етапі приготування відправляє оповіщення у додаток на смартфоні. Він повідомить вам про зміни температури всередині гриля, а також про те, коли потрібно перевернути страву або зняти її з решітки. bars з нержавіючої сталі
Легкоочисний контейнер для золи та жиру Великий бічний столик з нержавіючої сталі Рама візка із високоміцної сталі Діапазон температур гриля: 95–315 °C У комплекті один щуп для м'яса, всього можна підключити чотири щупи Діагностичні оповіщення через Weber Connect Місткий контейнер для пелет на 10 кг Кришка та камера для смаження з покриттям з фарфорової емалі ВК-дисплей Сповіщення про етапи приготування через Weber Connect Відсікач жару з покриттям з фарфорової емалі
Технічні характеристики:
- Виробник: Weber, США
- Тип : Пелетний гриль
- Довжина : 109 см
- Ширина : 84 см
- Висота : 119 см
- Вага : 81.00 кг
- Розміри основний решітки : 46 X 61 см
- Матеріал основної решітки : нержавіюча сталь, система GBS
КОМПЛЕКТАЦІЯ ТА МАТЕРІАЛИ
- Розмір додаткової решітки : 25 X 61 см
- Матеріал корпусу: сталь, вкрита емаллю
- Матеріал кришки: сталь, вкрита емаллю
- Матеріал кришки: сталь, вкрита емаллю
- Термометр : є
- Додаткові грати : є
.