Аргентинський гриль Парілья розроблений спеціально для відкритої кухні з упевненістю в тому. що він стане центром концепції преміального ресторану.
Особливістю Аргентинського грилю Парілья є спеціальна його конструкція, що дозволяє легко переміщати грати гриля вниз і вгору для досягнення оптимального ступеня прожарювання різних страв. Це, переважно, стейки, м'ясо та риба, але в Паріллі CustomHeat можливе приготування і вишуканіших шедеврів кухарського мистецтва. Цьому сприяє: велика площа робочого простору з рівномірним теплом з усіх 3 сторін, адже brasero, розташоване на задній стінці гриля, призначене не тільки для спалювання дров та отримання необхідної кількості готового вугілля, але й для підтримки спеки в робочій області гриля.
>
Додатковими перевагами професійного Аргентинського гриля є:
- 4 знімні V-подібні грати з жолобками, за якими весь жир і сік продуктів, що готуються, легко стікає в спеціальний знімний лоток; підставка з місткою полицею для дров або інвентарю; верхня гратчаста полиця, яка може служити для підтримки температури готових продуктів або для їх розігріву перед подачею гостям ресторану;
- і, нарешті, міцний підйомний механізм, що дозволяє легким обертанням регулювати потрібну висоту, а значить і температуру для приготування бажаних страв.
Важливо пам'ятати і те що обладнання CustomHeat, що випускається, можна виготовити з урахуванням індивідуальних побажань замовника, з додатковими опціями, а також доукомплектувати допоміжним обладнанням.
Технічні характеристики:
- Габаритні розміри: (ширина х глибина х висота) 1600 мм х 1000 мм х 1700 мм
- Матеріал грилю – Нержавіюча сталь.
- Матеріал решіток – Нержавіюча сталь (304) або чавун.
- Кількість нержавіючих грат-2 шт. розмір: (ширина x глибина) 600 мм. х 540мм., або чавунних решіток - 8 шт., розмір: 150 мм х 540 мм. li>Дві робочі зони.
- Вогнетривкий камінь є теплоізоляцією стінок і днища.
- Система блоків для регулювання положення решітки.
- Вага нетто 450 кг. >
- Виробництво CustomHeat Україна.